Sobre Katxe

 • Més de 20 anys d'experiència

  A Katxe portem més de 20 anys oferint serveis de TI aplicant els nostres amplis coneixements de la tecnología a la teva empresa.

 • Serveis a mida

  No importa si els productes que veus no s’ajusten a la teva mida, podem adaptar-los segons les teves necessitats.

 • SaaS

  Software com a Servei, on donem un suport llògic i administrem els nostres sistemes per que puguis gaudir-los via Internet.

 • EXPERTS EN VIRTUALITZACIÓ

  Portem deu anys virtualitzant-ho tot. Podem virtualitzar sistemes al nostre núbol o a les teves oficines. El que convingui més.

 • Parlem Quatre Idiomes

  No importa d’on truquis, parlem el teu idioma amb tota probabilitat.

 • Solucions Personalitzades

  Oferim sol.lucions personalitzades per a les teves necessitats, tenint en compte els teus requeriments i buscant sempre l¡opció més viable per al teu negoci.

 • Cobertura IP Global

  Treballem sempre ben aprop de punts neutres principals, on es concentren les xarxes globalment, com es Anglaterra o la Costa Est Americana.

 • Marca Blanca

  Oferim serveis marca blanca per agencies i revenedors, fent que els teus clients accedeixin als nostres panells sense que puguin identificar la nostre marca com a proveïdors.

La seguridad ens preocupa

Protecció DDoS

Els nostres principals serveis SaaS estan protegits contra atacs de denegació de servei DDoS, impedint que els sistemes caiguin devant dels senzills cyber atacs.

Multiples Backups

A més de realitzar múltiples còpies de seguretat de cada un dels nostres sistemes completament, fem còpies de les dades sensibles de cada servei, permetent actuar amb flexibilitat en cas de desastres.

Discs RAID

Tots els nostres servidors incorporen discs en RAID, evitant que un fallo de disc faci caure cap dels nostres serveis. Des RAID1 fins RAID60.

Protecció Extra

A més, protegim tots els nostres serveis amb Firewalls, escanegem tots els fitxers contra virus i malware i monitoritzem tots els nostres serveis.
Prova la Nostre Plataforma de WordPress Super Optimitzada.

Vens des de un altre Proveïdor ?

Si necessites moure la teva web o el teu sistema de correu electrònic, aquest servei cobreix tot el procés de migració, incloent tant els fitxers com les bases de dades, així com a serveis addicionals que puguin haver. Tenim una dilatada experiència en el tema de les migracions.

Qué oferim

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Hosting i Servidors

El nostre catàleg d’oferta és molt ampli, allotjament multiplataforma, servidors administrats, gestió xarxes privades, sistemes d’alta dispobilidad i un llarg etcètera.

Gestió TI

Implantació de sistemes i manteniment informàtic amb assistència a casa del client amb resposta 24h.

Telefonía VoIP

Disposem de centrals en el núvol que ofereixen una gran estabilitat i escalabilitat, donant una cobertura a nivell global d’alt rendiment i fiabilitat.

WordPress com a servei

Oferim una plataforma de serveis d’alt rendiment que garanteixen l’èxit del teu projecte, perfecte per a sites d’alt trànsit.

Emmagatzematge en el núvol

Tant per petit com per a gran client, disposem de solucions d’emmagatzematge en el núvol i sistemes de backup basats en els protocols més utilitzats, ja siguin els tracicionales com els que ara estan tan de moda, com OwnCloud.

Email Com A Servei

Cobrim les necessitats corporatives de correu electrònic, des de avançats sistemes antiSPAM, gestió massiva subscripcions o plataformes de correu com Zimbra o Exchange
0
Països on servim
0
Gigas OnLine
0
Centres de Dades
0
Milions de SPAMs filtrats

Confiança

Algunes opinions del nostres ultims clients

Feedback dels clients

 • Una nova manera de treballar. La seva efectivitat, màxim rendiment i sobretot el seu excel·lent tracte humà fa que puguem acabar els nostres projectes web en temps record amb una qualitat de productes i serveis superior a la que veníem oferint. Recomanat 100%.

  Fernando Iglesias Aebdigital.com
 • La solució ideal en hosting. Resolució de problemes 100% efectiva en un temps immillorable, no donen un tiquet per tancat fins que no queda resolt. El millor tracte per als clients, amb una eficiència i professionalitat al 100%

  Tony Amigos en Brasil
 • Realment és més del que s'esperava. La veritat és que estic molt contenta amb la pàgina, m'encanten tots els detalls, és molt ràpida per carregar i està actualitzada amb les aerolínies en tot moment, el que ens permet un treball en temps real, quan el client ho desitgi.

  Adriana A. My Hotel and Ticket
 • Inmillorable Servei, altament profesional amb qualitat i compromis amb el client. Però sobre tot amb la calidesa humana que tant necessitem

  José Ubaldo Marido de aluguel Mmanauara

Necessites ajut ? Truca’ns per qualsevol consulta +34 93.220.2272

Algunes de les tecnologíes que emprem

Servidors administrats
Vine als nostres sistemes administrats, on gaudeixes del servei sense haver de configurar res.

SERVEIS

> Suport i Manteniment

> Consultoría TI

> Proyectos IT

> Gestió TI

> Cloud

SOLUCIONS

> Virtualizació

> Hardware

> Seguretat

> Monitorizació

> Microsoft

SECTORS

> Particulars

> PIMES

> Grans empreses

> Gubernamental

USA: +1 (716) 4061116
UK: +44 (203) 6957474
Spain: +34 (851) 000300
Brazil: +55 (21) 39580769
English: hi@katxe.com
Español: hola@katxe.es
Portuguese: oi@katxe.net
Catalán: hola@katxe.cat